Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
17:50 (Local)
Opens in 16h 0m
Tokyo
15:50 (Local)
Opens in 17h 10m
London
7:50 (Local)
Opens in 0h 10m
New York
2:50 (Local)
Opens in 6h 40m
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Market Hours (CY time)