Wolters Kluwer NV share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
8:10 (Local)
Opens in 25h 40m
Tokyo
6:10 (Local)
Opens in 26h 50m
London
21:10 (Local)
Opens in 34h 50m
New York
16:10 (Local)
Opens in 41h 20m

Wolters Kluwer NV live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 2.00Průměr: 5.76