Telus International Cda Inc share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
21:44 (Local)
Opens in 36h 6m
Tokyo
19:44 (Local)
Opens in 37h 16m
London
10:44 (Local)
Opens in 45h 16m
New York
5:44 (Local)
Opens in 51h 46m

Telus International Cda Inc live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
MT5
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 10.00Průměr: 18.74