info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 79.58% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 80.52% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

Hang Seng China Enterprises index

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:57 pm (Local)
Closes in 1h 15m
Tokyo
12:57 pm (Local)
Closes in 2h 3m
London
3:57 am (Local)
Opens in 4h 3m
New York
10:57 pm (Local)
Opens in 10h 33m

Hang Seng China Enterprises chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTrader
Minimum: 12.00Průměr: 12.76
MT4, MT5 použitá marže (páka) **1.00% (1:100)
cTrader, FxPro tržní použitá marže (páka)2.00% (1:50)
Minimální velikost kontraktu0.01 Index
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 Index
Hodnota na 1 index bod1 HKD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
min spread12.00
Průměrný spread12.82
Limitní a stop úroveňspread

Obchodní čas (britský čas) 01:30 AM - 08:00 AM
(Closes Daily 04:00 AM - 05:00 AM and 08:00 AM - 01:30 AM)

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

**Upozorňujeme, že výše uvedené přístroje podléhají dynamické páce. Další informace naleznete na následující stránce Specifikace.

Získat #ChinaHShar obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart