UNIUSD - Uniswap / US Dollar

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
7:04 (Local)
Opens in 50h 46m
Tokyo
5:04 (Local)
Opens in 51h 56m
London
21:04 (Local)
Opens in 58h 56m
New York
16:04 (Local)
Opens in 65h 26m

UNI USD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
Edge
Edge
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
EdgePlovoucí spready
Minimum: 0.000Průměr: 0.000
Trading time: 24/7

Neděle03:00-00:00

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

Sobota00:00-00:00

Limitní a stop úroveň250
1 tick hodnota0.1
Swapy (dlouhé& krátké) za rok-20 %
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
velikost jedné dávky100 UNI
hodnota 1 PIP na 1 dávku v USD0.1 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální expozice1,000,000 USD in Volume
Režim vykonáníMarket (irrelevant of platform or Account type)
Trading time: 24/7

Neděle03:00-00:00

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

Sobota00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.