ADAUSD - Cardano / US Dollar

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
17:38 (Local)
Opens in 16h 12m
Tokyo
15:38 (Local)
Opens in 17h 22m
London
7:38 (Local)
Opens in 0h 22m
New York
2:38 (Local)
Opens in 6h 52m

ADA USD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
Edge
Edge
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
EdgePlovoucí spready
Minimum: 0.30 USDPrůměr: 0.38 USD
Edge Limit and Stop Level0.4 USD
1 tick hodnota0.001
Swapy (dlouhé& krátké) za rok-20.00 %
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
MT4 / MT5 / Edge velikost 1 dávky1000 ADA
hodnota 1 PIP na 1 dávku v USD1 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Maximální expozice1,000,000 USD in Volume
Režim vykonáníMarket (irrelevant of platform or Account type)
Obchodovací hodiny24/7
Trading time: 24/7

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.