Travis Perkins PLC share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
8:04 (Local)
Opens in 25h 46m
Tokyo
6:04 (Local)
Opens in 26h 56m
London
21:04 (Local)
Opens in 34h 56m
New York
16:04 (Local)
Opens in 41h 26m

Travis Perkins PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 50.00Průměr: 239.86