Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

EURUSD - Euro / US Dollar

Swap krátká: 4.6594 PointsSwap dlouhá: -8.217 Points
Nízké: 0.97853Spready MT5 plovoucíVysoká: 0.98113
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
16:39 (Local)
Opens in 65h 11m
Tokyo
14:39 (Local)
Closes in 0h 21m
London
6:39 (Local)
Opens in 1h 21m
New York
1:39 (Local)
Opens in 7h 51m

EURUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: N/APrůměr: 0.30
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 EUR X USDEUR Rate
Minimální velikost kontraktu1000 EUR (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 EUR
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Fixní spready se vztahují pouze na „okamžité příkazy“, všechny ostatní typy příkazů podléhají Pravidlům vykonávání příkazů.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn EUR/USD je nejrozšířenějším párem na světě a má zasloužené místo mezi „čtyřmi velkými páry“. Spojuje dvě z největších a nejvlivnějších ekonomik světa: Eurozónu a Spojené státy americké. Pár je velmi nestabilní a od počátku roku 1999 došlo v páru k mnoha obdobím nestability. Evropská dluhová krize měla v nedávné době značný dopad na vztah mezi oběma měnami a její dopady se projevují dodnes. Navzdory tomu, jeho popularita znamená, že existuje velké množství dostupných informací, což je vhodné pro začínající i zkušené investory.

Pro investování do měnového páru EUR/USD, kontaktujte dnes FxPro.