Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

GBPUSD - British Pound / US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: 0.5035 PointsSwap dlouhá: -6.7028 Points
Nízké: 1.21335Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.22992
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
11:10 (Local)
Opens in 46h 40m
Tokyo
9:10 (Local)
Opens in 47h 50m
London
0:10 (Local)
Opens in 55h 50m
New York
19:10 (Local)
Opens in 62h 20m

GBPUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.20Průměr: 0.58
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 GBP X USDGBP Rate
Minimální velikost kontraktu1000 GBP (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 GBP
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Fixní spready se vztahují pouze na „okamžité příkazy“, všechny ostatní typy příkazů podléhají Pravidlům vykonávání příkazů.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombince měn GBP/USD je jednou z nejstarších a nejčasteji obchodovanou na světe. Je považována za jednu z velké čtyřky hlavních párů a získává rostoucí oblibu. Bývá označování jako ´Cable´, v souvislosti s transatlantickým komunikačním kabelem, který dříve vysílal ceny měn mezi těmito dvěma světově významnými ekonomikami. Tento pár je oblíbený pro kždého; od nováčků po velmi zkušené profesionální investory.

Pro přidání této kombinace do vašeho portfolia jednodušekontaktujte dnes FxPro.