Sartorius Stedim Biotech SA share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
8:02 (Local)
Opens in 25h 48m
Tokyo
6:02 (Local)
Opens in 26h 58m
London
21:02 (Local)
Opens in 34h 58m
New York
16:02 (Local)
Opens in 41h 28m

Sartorius Stedim Biotech SA live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 20.00Průměr: 85.67