Sika AG share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
21:42 (Local)
Opens in 36h 8m
Tokyo
19:42 (Local)
Opens in 37h 18m
London
10:42 (Local)
Opens in 45h 18m
New York
5:42 (Local)
Opens in 51h 48m

Sika AG live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 10.00Průměr: 46.82