RECURSION PHARMACEUTICALS-A share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
7:58 (Local)
Opens in 25h 52m
Tokyo
5:58 (Local)
Opens in 27h 2m
London
20:58 (Local)
Opens in 35h 2m
New York
15:58 (Local)
Opens in 41h 32m

RECURSION PHARMACEUTICALS-A live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 1.00Průměr: 12.61