Playtech PLC share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
6:46 (Local)
Opens in 27h 4m
Tokyo
4:46 (Local)
Opens in 28h 14m
London
19:46 (Local)
Opens in 36h 14m
New York
14:46 (Local)
Opens in 42h 44m

Playtech PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 50.00Průměr: 370.17