Prudential PLC share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
6:53 (Local)
Opens in 26h 57m
Tokyo
4:53 (Local)
Opens in 28h 7m
London
19:53 (Local)
Opens in 36h 7m
New York
14:53 (Local)
Opens in 42h 37m

Prudential PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 50.00Průměr: 126.06