Pool Corp share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
23:17 (Local)
Opens in 34h 33m
Tokyo
21:17 (Local)
Opens in 35h 43m
London
12:17 (Local)
Opens in 43h 43m
New York
7:17 (Local)
Opens in 50h 13m

Pool Corp live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 43.00Průměr: 210.68