Mota Engil SGPS SA share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
7:08 (Local)
Opens in 26h 42m
Tokyo
5:08 (Local)
Opens in 27h 52m
London
20:08 (Local)
Opens in 35h 52m
New York
15:08 (Local)
Opens in 42h 22m

Mota Engil SGPS SA live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 1.00Průměr: 2.22