IG Group Holdings PLC share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
7:25 (Local)
Opens in 26h 25m
Tokyo
5:25 (Local)
Opens in 27h 35m
London
20:25 (Local)
Opens in 35h 35m
New York
15:25 (Local)
Opens in 42h 5m

IG Group Holdings PLC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 50.00Průměr: 193.08