Epam Systems Inc share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
21:58 (Local)
Opens in 35h 52m
Tokyo
19:58 (Local)
Opens in 37h 2m
London
10:58 (Local)
Opens in 45h 2m
New York
5:58 (Local)
Opens in 51h 32m

Epam Systems Inc live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 38.00Průměr: 310.95