BAUSCH HEALTH COS INC share price

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready {{platformType}} plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
23:26 (Local)
Opens in 34h 24m
Tokyo
21:26 (Local)
Opens in 35h 34m
London
12:26 (Local)
Opens in 43h 34m
New York
7:26 (Local)
Opens in 50h 4m

BAUSCH HEALTH COS INC live chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Obchodní podmínky

Platforma
MT5
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
MT5Plovoucí spready
Minimum: 1.00Průměr: 1.97