Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

ZINC trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: 0.45 PointsSwap dlouhá: -3.95 Points
Nízké: 2934.08Spready MT5 plovoucíVysoká: 2984.69
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
21:22 (Local)
Opens in 12h 28m
Tokyo
19:22 (Local)
Opens in 13h 38m
London
10:22 (Local)
Closes in 6h 8m
New York
5:22 (Local)
Opens in 4h 8m

ZINC chart live

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: N/APrůměr: N/A
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0
Minimální cenová fluktuace0.01
1 tick hodnota0.25 USD
velikost jedné dávky25 metric tons
Minimální velikost kontraktu0.25 metric tons
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.25 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.