info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 78.90% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 80.59% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

SILVER trading

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
4:45 pm (Local)
Opens in 17h 5m
Tokyo
2:45 pm (Local)
Closes in 0h 15m
London
5:45 am (Local)
Opens in 2h 15m
New York
1:45 am (Local)
Opens in 7h 45m

SILVER chart live

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 1.80Průměr: 2.07
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže0.50% Dynamic leverage applies. Please refer to the symbol specifications on your trading platform
Minimální cenová fluktuace0.001
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD5 USD
velikost jedné dávky5000 oz
Výpočet použité marže1 Lot USD = 0.005 * (Size of 1 lot) * (Silver market price)
Provize$45 per million dollars traded
min spread0.0315
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

Obchodní čas (britský čas) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

Po zlatu je stříbro dalším nejčastěji obchodovaným kovem. Stříbro exponenciálně získává uznání mezi obchodníky a je považováno za jedno z nejcennějších aktiv pro investování.

Obchodovat stříbro můžete okamžitě na našich MT4, MT5 a cTrader platformách. Projděte si graf nahoře a prozkoumejte živé nabídky a poptávkové ceny stříbra společně s historickým výkonem a hodnotou.

Pokud si chcete diverzifikovat své portfolium, začněte obchodovat stříbro a kontaktujte FxPro dnes.

Získat SILVER obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart