info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 76.14% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 79.83% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

PLATINUM trading

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
3:36 pm (Local)
Closes in 0h 36m
Tokyo
1:36 pm (Local)
Closes in 1h 24m
London
4:36 am (Local)
Opens in 3h 24m
New York
11:36 pm (Local)
Opens in 9h 54m

PLATINUM chart live

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 4.12 USDPrůměr: 7.75
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Minimální cenová fluktuace0.01
velikost jedné dávky100 oz
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD1 USD
PákaDynamic leverage applies. Please refer to the symbol specifications on your trading platform
Provize$45 per million dollars traded
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

Obchodní čas (britský čas) Monday 08:00 AM - Friday 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 08:00 AM UK time)

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

1: K dispozici klientům FxPro UK Limited a FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is currently not available to clients of FxPro Financial Services Ltd

Vzácné kovy jsou nesmírně oblíbené obchodní nástroje a často jsou preferovány obchodníky, kteří hledají bezpečí ve svém invesičním portfoliu. Platina je často spatřována jako bezpečné útočiště pro obchodníky, zvláště v období ekonomické nejistoty. Začněte obchodovat s platinou s FxPro a diverzifikujte tak své obchodní portfolio.

Získat PLATINUM obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart