PALLADIUM trading

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
5:27 (Local)
Opens in 52h 23m
Tokyo
3:27 (Local)
Opens in 53h 33m
London
19:27 (Local)
Opens in 60h 33m
New York
14:27 (Local)
Closes in 1h 33m

PALLADIUM chart live

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 10.98Průměr: 9.68
Market Hours (CY time)

Pondělí01:00-00:00

Úterý01:00-00:00

Středa01:00-00:00

Čtvrtek01:00-00:00

Pátek01:00-00:00

Limitní a stop úroveň0
Minimální cenová fluktuace0.01
1 tick hodnota1 USD
velikost jedné dávky100 Oz
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí01:00-00:00

Úterý01:00-00:00

Středa01:00-00:00

Čtvrtek01:00-00:00

Pátek01:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%