Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

GOLDgr trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: 0.0027 PointsSwap dlouhá: -0.0076 Points
Nízké: 57.176Spready MT5 plovoucíVysoká: 58.010
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
3:51 (Local)
Opens in 29h 59m
Tokyo
1:51 (Local)
Opens in 31h 9m
London
16:51 (Local)
Opens in 39h 9m
New York
11:51 (Local)
Opens in 45h 39m

GOLDgr chart live

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 1.00Průměr: 10.41
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0
Minimální cenová fluktuace0.001
1 tick hodnota0.001 USD
velikost jedné dávky1 gr
Minimální velikost kontraktu5 gr
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Vzácné kovy jsou nesmírně populární obchodní nástroje a často jsou preferovány obchodníky, kteří hledají bezpečnost v rámci svého investičního portfolia. Zlato je často považováno za bezpečnou investici pro obchodníky, zejména v době ekonomické nejistoty. Obchodujte zlato s FxPro a diverzifikujte své investiční portfolio.

Zlato můžete obchodovat okamžitě na našich platformách MT4, MT5 a cTrader. Procházejte grafem výše a objevte živé nákupní a prodejní ceny spolu s hodnotou drahých kovů, historickou výkonností a volatilitou. Tyto informace mohou být použity pro informovaná rozhodnutí při nákupu nebo prodeji zlata. Můžete také otevřít bezplatný demo účet, abyste mohli praktikovat dříve, než budete obchodovat se zlatem na svém reálném účtu.

Pokud máte zájem o diverzifikaci svého portfolia, začněte obchodovat se zlatem a kontaktujte FxPro dnes.