GOLDEURO trading

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
1:01 (Local)
Opens in 32h 49m
Tokyo
23:01 (Local)
Opens in 33h 59m
London
15:01 (Local)
Opens in 40h 59m
New York
10:01 (Local)
Opens in 47h 29m

GOLDEURO chart live

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.77Průměr: 0.77
Market Hours (CY time)

Pondělí01:00-00:00

Úterý01:00-00:00

Středa01:00-00:00

Čtvrtek01:00-00:00

Pátek01:00-00:00

Limitní a stop úroveň0
Minimální cenová fluktuace0.01
1 tick hodnota1 EUR
velikost jedné dávky100 Oz
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí01:00-00:00

Úterý01:00-00:00

Středa01:00-00:00

Čtvrtek01:00-00:00

Pátek01:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

Vzácné kovy jsou nesmírně populární obchodní nástroje a často jsou preferovány obchodníky, kteří hledají bezpečnost v rámci svého investičního portfolia. Zlato je často považováno za bezpečnou investici pro obchodníky, zejména v době ekonomické nejistoty. Obchodujte zlato s FxPro a diverzifikujte své investiční portfolio.

Zlato můžete obchodovat okamžitě na našich platformách MT4, MT5 a cTrader. Procházejte grafem výše a objevte živé nákupní a prodejní ceny spolu s hodnotou drahých kovů, historickou výkonností a volatilitou. Tyto informace mohou být použity pro informovaná rozhodnutí při nákupu nebo prodeji zlata. Můžete také otevřít bezplatný demo účet, abyste mohli praktikovat dříve, než budete obchodovat se zlatem na svém reálném účtu.

Pokud máte zájem o diverzifikaci svého portfolia, začněte obchodovat se zlatem a kontaktujte FxPro dnes.