info
Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 76.14% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.CFD a sázky na spready jsou složité instrumenty a je s nimi spojeno velké riziko rychlé ztráty peněz díky finanční páce. 79.83% malých investorů ztrácí peníze, když obchodují s CFD a sázkami na spready s tímto poskytovatelem . Měli byste zvážit, zda rozumíte jak CFD a sázky na spready fungují a zda si můžete dovolit riziko ztráty vašich peněz.
Investujte zodpovědně: Obchodování CFD zahrnuje značná rizika.

S&P ASX 200 index

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:54 pm (Local)
Closes in 1h 18m
Tokyo
12:54 pm (Local)
Closes in 2h 6m
London
3:54 am (Local)
Opens in 4h 6m
New York
10:54 pm (Local)
Opens in 10h 36m

S&P ASX 200 chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTrader
Minimum: 2.80Průměr: 4.25
MT4, MT5 použitá marže (páka) **0.20% (1:500)
cTrader, FxPro tržní použitá marže (páka)2.00% (1:50)
Minimální velikost kontraktu0.01 Index
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 Index
Hodnota na 1 index bod1 AUD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
min spread1.60
Průměrný spread2.57
Limitní a stop úroveňspread

Obchodní čas (britský čas) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

**Upozorňujeme, že výše uvedené přístroje podléhají dynamické páce. Další informace naleznete na následující stránce Specifikace.

Získat #AUS200 obchodní nápady

Získat denní obchodní sgnály na:
  • Akcie/Indexy
  • Forex
  • Zlato/Ropa
Trading CentralPoháněno
TradingCentral
Registrovat nyní
Chart