Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

USDZAR - US Dollar / South African Rand

Swap krátká: -22.0842 PointsSwap dlouhá: -233.1688 Points
Nízké: 17.58263Spready MT5 plovoucíVysoká: 17.88811
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:31 (Local)
Opens in 7h 19m
Tokyo
0:31 (Local)
Opens in 8h 29m
London
16:31 (Local)
Opens in 15h 29m
New York
11:31 (Local)
Closes in 4h 29m

USDZAR Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 59.50Průměr: 114.74
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 ZAR X USDZAR Rate
Minimální velikost kontraktu1000 USD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 USD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Párování USD/ZAR pojí dvě důležité světové měny: americký dolar a jihoafrický rand. Výkonnost této kombinace je silně závislá na korelaci mezi těmito ekonomikami a díky mnoha různým faktorům, které je ovlivňují, je tato tendence slabá a nestálá. Těžko čitelný pár a ještě hůře předvídatelný nabízí příležitost pro značné zisky, pokud je ve zkušených rukou

Pokud chcete využít výhody tohoto páru, investujte dnes s FxPro.