USDTRY - US Dollar / Turkish Lira

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
13:07 (Local)
Closes in 3h 5m
Tokyo
11:07 (Local)
Closes in 3h 53m
London
3:07 (Local)
Opens in 4h 53m
New York
22:07 (Local)
Opens in 11h 23m

USD TRY Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
MT5
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.00822Průměr: 0.00929
Limitní a stop úroveň250
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 TRY X USDTRY Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
velikost jedné dávky100000 USD
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD1 TRY / USDTRY Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Pár USD/TRY spojuje dvě důležité světové měny: americký dolar a tureckou líru. Pár je obchodováno mimo Turecko jen zřídka a je známý pro svou volatilitou, erratismem a spontánností. Trh je náchylný k náhlým a rychlým pohybům a v důsledku toho je pár pro začínající investory nevhodný. V rukách zkušených obchodníků ale nabízí šanci na to, aby zisky byly stejně velké jako rizika.

Investujte dnes s with FxPro.