Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

USDSGD - US Dollar / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: -8.8085 PointsSwap dlouhá: -15.9516 Points
Nízké: 1.34653Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.35852
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
9:51 (Local)
Opens in 47h 59m
Tokyo
7:51 (Local)
Opens in 49h 9m
London
22:51 (Local)
Opens in 57h 9m
New York
17:51 (Local)
Opens in 63h 39m

USDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 7.80Průměr: 9.28
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 SGD X USDSGD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 USD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 USD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měny USD/SGD je definována volatilitou a erraticismem. Je to těžko čitelný a předvídatelný pár, nicméně nabízí příležitost pro významné zisky. Výkonnost této kombinace je do značné míry závislá na korelaci mezi dvěma hlavními, ale velmi odlišnými světovými ekonomikami, ekonomikami Spojených států a Singapuru, a v důsledku toho se pohyby těchto dvou zemí jen zřídka shodují, což přináší mimořádně vysoké riziko. Pokud jste zkušený obchodník, který rád hazarduje, může to být pro vás dokonalý pár.

Investujte dnes s FxPro.