Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

USDRUB - US Dollar / Russian Ruble

Swap krátká: -290.0476 PointsSwap dlouhá: -1558.8946 Points
Nízké: 57.8805Spready MT5 plovoucíVysoká: 60.3906
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
1:49 (Local)
Opens in 8h 1m
Tokyo
23:49 (Local)
Opens in 9h 11m
London
15:49 (Local)
Closes in 0h 41m
New York
10:49 (Local)
Closes in 5h 11m

USDRUB Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 1,556.00Průměr: 6,662.42
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 RUB X USDRUB Rate
Minimální velikost kontraktu1000 USD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 USD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace USD/RUB spojuje dvě z největších a nejbohatších ekonomik světa: Spojené státy a Rusko. Výkon páru je silně závislý na vzájemném vztahu mezi oběma ekonomikami, ale tento vztah je historicky nevyrovnaný, nestálý a těžko předvídatelný. Pár je do značné míry nevhodný pro nezkušeného obchodníka, ale může nabídnout příležitost pro značné zisky, pokud je v rukou zkušeného investora.

Kontaktujte FxPro teď k přidání tohoto páru do portfolia.