Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

USDILS - US Dollar / Israeli Shekel

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: -50.3678 PointsSwap dlouhá: 8.2537 Points
Nízké: 3.36905Spready MT5 plovoucíVysoká: 3.41710
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:51 (Local)
Opens in 30h 59m
Tokyo
0:51 (Local)
Opens in 32h 9m
London
15:51 (Local)
Opens in 40h 9m
New York
10:51 (Local)
Opens in 46h 39m

USDILS Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 85.00Průměr: 86.56
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 ILS X USDILS Rate
Minimální velikost kontraktu1000 USD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 USD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Obchodujte CFD měnový pár USD/ILS s FxPro.

FxPro nabízí CFD pro USD/ILS pár a 70+ měnových párů včetně hlavních, minoritních a exotických, které mohou být obchodovány napříč všemi platformami včetně FxPro MT4, FxPro MT5 a FxPro cTrader. Forex CFD mohou být obchodovány 24/5, s okamžitým nebo tržním vykonánímt a s fixními nebo plovoucími spready v závislosti na typu účtu. Výběrem obchodování CFD ve forexu s FxPro získáte konkurenceschopné ceny, nízké spready od 0 pipů u hlavních páru, rychlé vykonání příkazu a profesionální podmínky pro obchodování.

Pokud máte otázky ohledně obchodování US Dolar/Israelský Shekel, nebo jiných měnových párů s FxPro, prosím kontaktujtenaši zákaznickou podporu.