Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

USDHKD - US Dollar / Hong Kong Dollar

Swap krátká: -96.7633 PointsSwap dlouhá: -56.9828 Points
Nízké: 7.84810Spready MT5 plovoucíVysoká: 7.84861
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
7:45 (Local)
Opens in 50h 5m
Tokyo
6:45 (Local)
Opens in 50h 15m
London
22:45 (Local)
Opens in 57h 15m
New York
17:45 (Local)
Opens in 63h 45m

USDHKD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 4.00Průměr: 14.91
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 HKD X USDHKD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 USD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 USD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace USD/HKD pojí dvě hlavní světové měny: hongkonský dolar a americký dolar. Pár je silně ovlivňován korelací mezi ekonomikami těchto dvou národů a v důsledku toho je typicky volatilní, těžko předvídatelný a je s ním spojeno vysoké riziko. Tyto země jsou ovlivňovány vysoce odlišnými faktory, což znamená, že pohyb uvnitř jednoho trhu je velmi zřídka zrcadlen pohybem druhého. V důsledku toho se směnné kurzy mohou rychle měnit, což nabízí dokonalou příležitost k zisku pro důvtipného investora.

Pro přidání USD/HKD do svého portfolia, kontaktujte nás ještě dnes.