Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

USDCNH - US Dollar / Chinese Yuan

Swap krátká: -97.0127 PointsSwap dlouhá: -43.1167 Points
Nízké: 7.11119Spready MT5 plovoucíVysoká: 7.21386
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
0:27 (Local)
Opens in 9h 23m
Tokyo
23:27 (Local)
Opens in 9h 33m
London
15:27 (Local)
Closes in 1h 3m
New York
10:27 (Local)
Closes in 5h 33m

USDCNH Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 9.50Průměr: 24.78
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 CNH X USDCNH Rate
Minimální velikost kontraktu1000 USD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 USD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace párů USD/CNH je silně ovlivněna korelací dvou největších a nejbohatších ekonomik světa: Spojených států a Číny. Ačkoliv se jedná o menšinovou kombinaci, má značný význam a popularita v posledních letech vzrostla. Vztah mezi oběma měnami může být nestabilní, a to z důvodu mnoha odlišných faktorů ovlivňujících tyto velmi odlišné národy. Výsledkem je, že měnový pár USD/CNH může být snem pro investora, protože nabízí velmi vysoké potenciální zisky stejně tak jako velká rizika.

Pro investování, kontaktujte FxPro.