USDCHF - US Dollar / Swiss Franc

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
12:48 (Local)
Closes in 3h 24m
Tokyo
10:48 (Local)
Closes in 4h 12m
London
2:48 (Local)
Opens in 5h 12m
New York
21:48 (Local)
Opens in 11h 42m

USD CHF Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
MT5
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.00021Průměr: 0.00022
Limitní a stop úroveň10
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 CHF X USDCHF Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
velikost jedné dávky100000 USD
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD1 CHF / USDCHF Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Označován jako ‘ Swissie’, měnový kombinace USD/CHF se počítá mezi velkou čtyřku. Tento pár je jedním z nejvíce obchodovanýh forexových párů na trzích a spojuje dvě z nejvlivnějších ekonomik světa. Zatímco americká ekonomická síla je známa celosvětově, Švýcarsko hrálo dlouho roli hlavního bankovního centra pro zákazníky, kteří se podíleli na vytvoření impozantní finanční reputace. Ačkoliv je země ovlivněna devalvací měny po masivních přítocích z Evropy; je stále žádostivost tohoto páru vysoká.

Pokud chcete přidat měnový pár USD/CHF do svého portfolia, kontaktujte dnes FxPro.