USDCAD - US Dollar / Canadian Dollar

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
5:40 (Local)
Opens in 4h 10m
Tokyo
4:40 (Local)
Opens in 4h 20m
London
20:40 (Local)
Opens in 11h 20m
New York
15:40 (Local)
Closes in 0h 20m

USD CAD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.44Průměr: 0.70
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 USD
Minimální velikost kontraktu0.01 lot **
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD10 / USDCAD Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Fixní spready se vztahují pouze na „okamžité příkazy“, všechny ostatní typy příkazů podléhají Pravidlům vykonávání příkazů.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnová kombinace USD/CAD je jednou z nejoblíbenějších forexových párů na světě, často označovaná jako ‘Loonie’ díky obrázku na minci kanadského 1$. Je výrazně ovlivněna přeshranční obchodní aktivitou mezi těmito dvěma velkými sousedícími národy. Hodnota páru je výrazně ovlivněna pohybem na komoditních trzích v důsledku prevalence přírodních zdrojů těžených a vyvážených z Kanady do USA. Díky velkému množství dostupných informací o páru je s ním spojeno relativně nízké riziko. Tento pár se hodí pro všechny, od nováčků, po zkušené investory.

Pokud chcete přidat měnový pár USD/CAD currency pair to your portfolio, kontaktujte FxPro teď.