Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

SGDJPY - Singapore Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: -22.5016 PointsSwap dlouhá: 4.5494 Points
Nízké: 99.917Spready MT5 plovoucíVysoká: 100.337
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
0:40 (Local)
Opens in 9h 10m
Tokyo
22:40 (Local)
Opens in 10h 20m
London
13:40 (Local)
Closes in 2h 50m
New York
8:40 (Local)
Opens in 0h 50m

SGDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 7.50Průměr: 9.29
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 JPY X USDJPY Rate
Minimální velikost kontraktu1000 SGD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 SGD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

V posledních letech vzrostla popularita kombinace měn SGD/JPY a podařilo se jí získat další příznivce. Výkonnost páru je silně ovlivněna dvěma velkými světovými ekonomikami: Singapurem a Japonskem. Jeden z páru často inklinuje k stínování druhého a jako výsledek je často relativně snadné předvídat pohyby. Pro ty, kteří hledají středně rizikové investice pro rozšíření portfolia naplněného páry z velké čtyřky, může být kombinace SGD/JPY ideální volbou.

Pro investování dnes, kontaktujte náš FxPro tým.