PLNJPY - Polish Zloty / Japanese Yen

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
7:37 (Local)
Opens in 26h 13m
Tokyo
6:37 (Local)
Opens in 26h 23m
London
22:37 (Local)
Opens in 33h 23m
New York
17:37 (Local)
Opens in 39h 53m

PLN JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 2.73Průměr: 5.10
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 / USDPLN Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD1000 / USDJPY Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn PLN/JPY je silně ovlivněna výkonem dvou významných, ale velmi odlišných ekonomik: Polska a Japonska. Tyto měny jsou ovlivňovány širokým spektrem odlišných faktorů, a proto mohou reagovat na události na světě velmi odlišně. V důsledku toho je pár obecně považováo za nestabilní a těžko předvídatelný. Pro libertinského investora to však může být ideální doplněk, protože nabízí šanci na zisky stejně, tak vysoké jako jsou rizika, jimž čelí.

Pro investování, kontaktujte FxPro.