NZDUSD - New Zealand Dollar / US Dollar

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
4:46 (Local)
Opens in 5h 4m
Tokyo
3:46 (Local)
Opens in 5h 14m
London
19:46 (Local)
Opens in 12h 14m
New York
14:46 (Local)
Closes in 1h 14m

NZD USD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.64Průměr: 0.96
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 X NZDUSD Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD10 USD
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

NZDUSD, AUDUSD spreads may fluctuate above the stated maximum every Wednesday, between the hours of 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Fixní spready se vztahují pouze na „okamžité příkazy“, všechny ostatní typy příkazů podléhají Pravidlům vykonávání příkazů.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace běžně označováná ‘Kiwi’, NZD/USD pár patří mezi deset nejčastěji obchodovaných měn světa. Stejně jako australský dolar i novozélandská měna těžila z velkého boomu komodit v uplynulých dekádách, který hodnotu měny dovedl ke vzestupu. Tento pár symbolizuje vztah mezi dvěma nejvlivnějšími ekonomikami světa. To způsobilo exponenciální růst oblíbenosti tohoto páru v současné době tak moc, že novozélanská Rezervní banka musela v roce 2012 zavést devalvační opatření. Je vhodný pro každého od nováčka pro velmi zkušeného profesionálního obchodníka.

Pokud chcete investovat do měnového páru NZD/USD, kontaktujte dnes FxPro.