Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

NZDSGD - New Zealand Dollar / Singapore Dollar

Swap krátká: -6.229 PointsSwap dlouhá: -8.5368 Points
Nízké: 0.80978Spready MT5 plovoucíVysoká: 0.82417
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
20:40 (Local)
Opens in 13h 10m
Tokyo
18:40 (Local)
Opens in 14h 20m
London
10:40 (Local)
Closes in 5h 50m
New York
5:40 (Local)
Opens in 3h 50m

NZDSGD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 10.80Průměr: 11.35
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 SGD X USDSGD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 NZD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 NZD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn NZD/SGD není často obchodována, ale může být ideální volbou pro oportunistického investora, který je ochoten hazardovat. Výkon páru je silně ovlivněn dvěma velmi odlišnými ekonomikami - Novým Zélandem a Singapurem. Korelace mezi těmito měnami bývá slabá což vytváří nestálý a nepředvídatelný trh. Nabízí však také příležitost k dosažení vysokého zisku stejně jako jsou vysoká rizika, s ním spojená.

Pro investování, kontaktujte FxPro teď.