Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.72% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

NZDJPY - New Zealand Dollar / Japanese Yen

Swap krátká: -8.3475 PointsSwap dlouhá: 3.4969 Points
Nízké: 81.872Spready MT5 plovoucíVysoká: 82.269
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
16:41 (Local)
Opens in 65h 9m
Tokyo
14:41 (Local)
Closes in 0h 19m
London
6:41 (Local)
Opens in 1h 19m
New York
1:41 (Local)
Opens in 7h 49m

NZDJPY Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.90Průměr: 1.75
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 JPY X USDJPY Rate
Minimální velikost kontraktu1000 NZD (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 NZD
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn NZD/JPY není příliš často obchodována, ale i přesto může v portfoliu zkušených investorů zaplňovat mezeru. Nízký objem obchodování páru je náchylný k náhlým pohybům a je obvykle považován za nestabilní a těžko předvídatelný. Výkonnost této kombinace je silně ovlivněna korelací mezi dvěma velmi odlišnými ekonomikami - novozélandskou a japonskou - a v důsledku toho jsou rozpětí často široká. Pro osoby s vysokým rizikovým prahem by však párování NZD/JPY mohlo být dokonalým doplňkem portfolia.

Investujte dnes s FxPro.