NZDCHF - New Zealand Dollar / Swiss Franc

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
11:49 (Local)
Closes in 4h 23m
Tokyo
10:49 (Local)
Closes in 4h 11m
London
2:49 (Local)
Opens in 5h 11m
New York
21:49 (Local)
Opens in 11h 41m

NZD CHF Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 1.11Průměr: 1.89
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 X USDCHF Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD10 / USDCHF Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn NZD/CHF není příliš řasto obchodována, ale její nepředvídatelnost, volatilita a vysoký rizikový faktor mohou být lákadlem pro investory, kteří rádi hazardují. Pár je silně ovlivněn dvěma velmi odlišnými ekonomikami: Novým Zélandem a Švýcarskem. V důsledku toho pohyby měn jen zřídkakdy následují stejné vzorce a jsou proto těžko čitelné a je těžké je předpovědět. Nicméně, pár nabízí příležitost k ohromujícím ziskům v rukou zkušených investorů.

Pro přidání do svého portfolia, kontaktujte nás ještě dnes.