NZDCAD - New Zealand Dollar / Canadian Dollar

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
0:51 (Local)
Opens in 32h 59m
Tokyo
22:51 (Local)
Opens in 34h 9m
London
14:51 (Local)
Opens in 41h 9m
New York
9:51 (Local)
Opens in 47h 39m

NZD CAD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.00042Průměr: 0.00044
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

Limitní a stop úroveň0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 CAD X USDCAD Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnový pár NZD/CAD je silně závislý na dvou významných mezinárodních ekonomikách: Novém Zélandu a Kanadě. Pár je často považován za nestabilní a nevyrovnaný, a proto je nejvhodnější pro osoby s vysokým rizikovým prahem. Nepředvídatelnost této kombinace znamená, že je často nevhodná pro začínajícího obchodníka , ale když je v rukou odborníka, nabízí příležitost pro zisky, které mohou být vysoké.

Kontaktujte FxPro pro investování ještě dnes.