Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

NOKSEK - Norwegian Krone / Swedish Krona

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: -9.8495 PointsSwap dlouhá: -8.9804 Points
Nízké: 1.05236Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.06259
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
10:42 (Local)
Opens in 47h 8m
Tokyo
8:42 (Local)
Opens in 48h 18m
London
23:42 (Local)
Opens in 56h 18m
New York
18:42 (Local)
Opens in 62h 48m

NOKSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 12.00Průměr: 17.27
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 SEK X USDSEK Rate
Minimální velikost kontraktu1000 NOK (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 NOK
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Kombinace měn NOK/SEK se obchoduje mimo Norsko a Švédsko jen zřídka, ale přesto má v portfoliích mnoha investorů významnou roli. Výkonnost páru je silně ovlivněna korelací mezi ekonomikami dvou evropských sousedů. Vzhledem k úzkým ekonomickým, finančním a politickým vazbám národů mezi sebou a se zbytkem eurozóny se pohyby měn často shodují. Tato relativní předvídatelnost znamená, že měnový pár NOK SEK je ideální volbou pro ty, kteří hledají investice se středním rizikem.

Ke zjištění více informací, kontaktujte dnes FxPro.