GBPPLN - British Pound / Polish Zloty

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
3:51 (Local)
Opens in 5h 59m
Tokyo
2:51 (Local)
Opens in 6h 9m
London
18:51 (Local)
Opens in 13h 9m
New York
13:51 (Local)
Closes in 2h 9m

GBP PLN Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 86.91Průměr: 87.00
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 X GBPUSD Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD10 / USDPLN Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnová kombinace GBP/PLN je silně ovlivněna dvěma evropskými zeměmi: Velkou Británií a Polskem. Fluktuace v hodnotě mezuin value between the two often parallel each other, due to the shared and close political, financial and commercial ties between these nations and the Eurozone. The low trading volume of this pairing makes it more prone to volatility and unpredictability than the most traded combinations, yet it can still make an ideal middling risk investment for those looking to expand their portfolios.

Pokud chcete investovat, kontaktujte FxPro.