GBPNZD - British Pound / New Zealand Dollar

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
14:02 (Local)
Closes in 2h 10m
Tokyo
12:02 (Local)
Closes in 2h 58m
London
4:02 (Local)
Opens in 3h 58m
New York
23:02 (Local)
Opens in 10h 28m

GBP NZD Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
MT5
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.00058Průměr: 0.00057
Limitní a stop úroveň60
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 NZD X USDNZD Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
velikost jedné dávky100000 GBP
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD1 NZD / USDNZD Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnový pár GBP/NZD není tak často obchodován, ale pořád má četný klub příznivců, kterými jsou často zkušení profesionálové s kladným vztahem k riziku. Výkon tohoto páru je významně ovlivněn korelací mězi dvěma hlavními světovými ekonomikami: Velké Britániea Nového Zélandu. Pár je známý pro svou volatilitu a nevyrovnanou povahu tržních změn, což znamená, že s tím musí být zacházeno vyjímečně opatrně. V rukou zkušených investorů ale nabízí šanci vysokých zisků, stejně jako jsou vysoká rizika s párem spojená.

Pokud chcete investovat do tohoto páru, kontaktujte náš FxPro tým teď.