GBPNOK - British Pound / Norwegian Krone

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
2:35 (Local)
Opens in 31h 15m
Tokyo
0:35 (Local)
Opens in 32h 25m
London
16:35 (Local)
Opens in 39h 25m
New York
11:35 (Local)
Opens in 45h 55m

GBP NOK Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.02897Průměr: 0.01354
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

Limitní a stop úroveň0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 NOK X USDNOK Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Výkonnost kombinace měn GBP/NOK je převážně ovlivněna korelací mezi dvěma významnými evropskými zeměmi: Spojeným královstvím a Norskem. Stejně jako mnoho evropských měn, kolísání hodnoty mezi oběma měnami se často navzájem rovná. Je to dáno úzkými ekonomickými, politickými a finančními vazbami na eurozónu. Nízký objem obchodů s tímto párem je více náchylný k volatilitě a náhlým výkyvům než čtyři velké měnové páry, ale stále může být ideální investicí pro ty, kteří hledají středně rizikové páry, aby pomohli diverzifikovat svá portfolia.

Pokud chcete investovat dnes, kontaktujte náš FxPro tým teď.