GBPJPY - British Pound / Japanese Yen

Swap krátká: 0 PointsSwap dlouhá: 0 Points
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
6:05 (Local)
Opens in 51h 45m
Tokyo
5:05 (Local)
Opens in 51h 55m
London
21:05 (Local)
Opens in 58h 55m
New York
16:05 (Local)
Opens in 65h 25m

GBP JPY Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.45$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 0.80Průměr: 1.80
cTrader Limitní and Stop úrovně0
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 X GBPUSD Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD1000 / USDJPY Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Obchodní čas (britský čas) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Fixní spready se vztahují pouze na „okamžité příkazy“, všechny ostatní typy příkazů podléhají Pravidlům vykonávání příkazů.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Pár GBP/JPY je vysoce riziková, volatilní měnová kombinace, často označovaná jako ‘Widow-Maker’. Je definován vělkými pohyby ceny ve srovnání s ostatními páry. Při finanční krizi v roce 2008 došlo k posunu o více než 7000 pipů. To je fenomén, který byl doposud neslýchaný.

V závislost na individuálním obchodním stylu je tato volatilita buď milována, nebo nenáviděna. Měnový pár GBP/JPY je optimální volbou pro obchodníky hledající volatilitu a velké pohyby, ale měla by být obchodována pouze s využitím ochranných stop-loss příkazů. Rizika tohoto měnového páru ho činí nevhodným pro nováčky, ale je to ideální nástroj pro získání peněz pro zkušené obchodníky, kteřá mají pozitivní vztah k rizku.

Pokud by se měnový pár GBP/JPY hodil do vašeho portfolia, kontaktujte dnes FxPro.