GBPDKK - British Pound / Danish Krone

Swap krátká: 0 Swap dlouhá: 0
Nízké: 0.00Spready MT4 plovoucíVysoká: 0.00
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
13:46 (Local)
Closes in 2h 26m
Tokyo
11:46 (Local)
Closes in 3h 14m
London
3:46 (Local)
Opens in 4h 14m
New York
22:46 (Local)
Opens in 10h 44m

GBP DKK Trading Chart

D1
W1
M1
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
MT4
MT4
MT5
Výkon
Okamžité vykonání
Okamžité vykonání
Tržní vykonání
MT4Plovoucí spready
Minimum: 0.00913Průměr: 0.00910
Limitní a stop úroveň750
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 DKK X USDDKK Rate
Minimální velikost kontraktu0.01 lot
velikost jedné dávky100000 GBP
1 TICK hodnota na 1 dávku v USD1 DKK / USDDKK Rate
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu0.01 lot
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0
Market Hours (CY time)

Pondělí00:00-00:00

Úterý00:00-00:00

Středa00:00-00:00

Čtvrtek00:00-00:00

Pátek00:00-00:00

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The spreads provided are a reflection of the time-weighted average from 09:00AM - 21:00 PM (GMT) for the period of 01/04/2020 - 30/06/2020. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných forexových obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Výkonnost kombinace měn GBP/DKK je silně ovlivněna korelací dvou významných evropských ekonomik: Spojeného království a Dánska. Pohyby párování jsou často navzájem paralelní vzhledem k úzké a sdílené ekonomické, politické a finanční vazbě na eurozónu. Ačkoliv je pár více volatilní a náchylnější k větším výkyvům než velké měnové páry, je tento pár úhledným přírůstkem do portfolií obchodníků, kteří hledají investice středního rizika, aby diverzifikovali své stávající podíly.

Pro investování dnes, kontaktujte náš FxPro tým teď.