Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

GBPCHF - British Pound / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: -11.358 PointsSwap dlouhá: 6.5082 Points
Nízké: 1.13360Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.14498
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
21:38 (Local)
Opens in 12h 12m
Tokyo
19:38 (Local)
Opens in 13h 22m
London
10:38 (Local)
Closes in 5h 52m
New York
5:38 (Local)
Opens in 3h 52m

GBPCHF Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 1.00Průměr: 2.88
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 CHF X USDCHF Rate
Minimální velikost kontraktu1000 GBP (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 GBP
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnová kombinace GBP/CHF je značně ovlivněna korelací dvou nejvýznamějších evropských bohatých ekonomik: Velké Británie a Švýcarska. Oba jsou tradičně považovány za bezpečné útočiště měny a často odrážejí své pohyby, vzhledem k jejich úzké a sdílené vazbě s eurozónou. V nedávné době byla hodnota švýcarského franku silně ovlivněna devalvací, zatímco hodnota libry prudce vzrostla. I když se tím zvýšila volatilita páru, poskytovala tato situace také skvělé příležitosti pro zisk.

Pokud chcete přidat měnový pár GBP/CHF do svého portfolia, kontaktujte nás.