Investujte zodpovědně. Investujte zodpovědně.CFD jsou složité nástroje a obnáší vysoké riziko ztráty vašich peněz z důvodu pákového efektu. 84.69% retailových investorských účtů ztrácí peníze při obchodování s CFD s tímto poskytovatelem. Měli byste zvážit, zda rozumíte, jak fungují CFD a zda si můžete dovolit vysokou míru rizika ztráty vašich peněz.

GBPAUD - British Pound / Australian Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap krátká: -6.6833 PointsSwap dlouhá: -4.5211 Points
Nízké: 1.77941Spready MT5 plovoucíVysoká: 1.79199
Časy relací světových burz cenných papírů
Sydney
19:17 (Local)
Opens in 14h 33m
Tokyo
17:17 (Local)
Opens in 15h 43m
London
8:17 (Local)
Closes in 8h 13m
New York
3:17 (Local)
Opens in 6h 13m

GBPAUD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Minulý výkon není garantován nebo předvídán budoucí výkon

Obchodní podmínky

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Výkon
Tržní vykonání
Tržní vykonání
cTraderSpready + 0.35$ na obchodovaných 10 tisíc
Minimum: 1.50Průměr: 2.09
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limitní a stop úroveň0 points
Použitá marže (1:100 úroveň páky) v amerických dolarech1000 AUD X USDAUD Rate
Minimální velikost kontraktu1000 GBP (0.01 lots)
Minimální krok pro zvýšení velikosti kontraktu1000 GBP
Požadavky na marži k otevření a uzamčení pozice*0

* Jen pokud je úroveň marže > 100%

The average spreads provided for each platform are updated on a daily basis to reflect the average for the previous day. Though FxPro attempts to provide competitive spreads during all trading hours, clients should note that these may vary and are susceptible to underlying market conditions. The above is provided for indicative purposes only. Clients are advised to check important news announcements on our Economic Calendar, which may result in the widening of spreads, amongst other instances.

Výše uvedená rozpětí jsou použitelné za běžných obchodních podmínek. Společnost FxPro má právo na změnu výše uvedených spreadů podle tržních podmínek dle „Obchodních podmínek“.

Měnový pár GBP/AUD je silně ovlivněn korelací dvou hlavních světových ekonomik: Spojeného království a Austrálie. Spready jsou typicky velké a pohyby na trhu mohou být volatilní. I když tyto faktory zvyšují riziko spojené s touto kombinací, nabízejí investorovi také značné zisky. Pokud je pár GBP/AUD ve zkušených rukou obchodníka, představuje ideální možnost investice mimo čtyř velkých měnových párů a je to fantastický nástroj pro diverzifikaci.

K přidání této kombinace k vašemu portfloliu, nás kontaktujte dnes.